08/13/12

Faciliteter

Brorsonskolen er bygget i perioden 1967 til 1974 som et traditionelt skolebyggeri.

(link til lokaleplan)

Skolen har været er igennem et renoveringsprojekt og har siden efteråret 2000 fået en ny hovedindgang med foyer. 3 nye multiværksteder og i efteråret 2002 er der blevet indviet et nyt skoletorv på 600 kvm i forbindelse med et nyrenoveret indskolingsafsnit

I 2004 blev renoveringen af fysik- og håndarbejdslokalet tilendebragt. Desuden er der etableret flere mødelokaler og lærerarbejdspladser, samt et nyt musik og dramalokale.

Skolen råder over 2 gymnastiksale (heraf én genopført efter brand i 2005 -se billeder fra genopførelsen her), en række faglokaler og en sportsplads. Elever der skal til svømmeundervisning bruger fritidscenterets svømmehal. (4. og 5. klasse)

I skolens indskolingsafsnit er der placeret computere med adgang til Internet i alle lokaler. Der er også adgang til computere i multiværkstederne, samt i de 3 datalokaler.

I skolegården har skolen i samarbejde med Troldedynastiet etableret en multibane.

Se billeder fra etableringen af multibanen her.

Sidste skud på stammen er etablering af et nyt natur og tekniklokale i februar 2009. Lokalet er blevet etableret i det gamle 10. klasselokale. Lokalet er etableret med støtte fra Varde Kommune og Undervisningsministeriet i 50-50 betalingsordning.

Over de næste par år vil der blive foretaget tagrenovering samt igangsat energibevarende foranstaltninger bl.a. ved at der foretages facaderenoveringer. Tidshorisonten er dog ikke endelig fastlagt.

Håndarbejde

Drama/musik