Inventar

På Brorsonskolen satser vi på kvalitet.

Også når vi køber inventar.

Når vi køber elevmøbler, satser vi også på ergonomi.

Derfor har elever i 0.-1. klasserne borde i ens højde med taburetter med fodstøtter i forskellig højde.

2.-5. klasserne har borde i ens højde med stole, der enten har flytbar fodstøtte eller gaslift.

6.-9. klasserne har de tidligst anskaffede møbler. De findes i forskellige højder, så hver elev har mulighed for at få den højde på bord og stol, der passer bedst. I de sidste 10 år har vi ved nyanskaffelse købt stole med vipbare sæder, de kan stå både i arbejdsstilling og hvilestilling.

Vi prøver at leve op til, at en pæn og ordentlig skole med pæne møbler der modvirker hærværk.

08/14/13

Nyt miljø på f og g-gangen

Fra dette skoleår er miljøet på gangen for de store elever blevet forbedret. Der er anskaffet arbejds- og hyggemøbler samt lockers til eleverne.

Lockers udlejes af skolen for et år ad gangen for 100 kr. Derudover betales et depositum på 40 kr. for en lås. Dette beløb tilbagebetales ved aflevering af nøgle og lås