04/20/10

Kæledyrsdag

Katten Marcus

Fra morgenstunden var der livlig trafik af kaniner, hamstere, store og små hunde på skoletorvet samt forældre.

Anledningen var årets kæredyrsdag i 2. klasserne. Mange børn havde fået lov at tage ders kæledyr med. Dagen var rblevet forberedt i god tid, idet alle børnene havde lavet en beskrivelse af ders kæledyr. Der hvor der ikke var noget kæledyr blev kælebamsen beskrevet og udstillet.

Der var godt besøgt i udsstillingsområdet idet forskellige klasser kom forbi for at beundre dyrene.

Der blev uddelt flotte præmier sponsoreret af Esbjerg Dyrehospital i alle kategorier. Vurdering af dyrene blev foretaget af skoleleder Oluf Nissen, der gik professionelt til værks!

Lærer Jannie Molberg var gæsteudstiller, uden for konkurrence. Hun havde medbragt nogle af sine kæledyr bl.a en kvælerslange som vakte megen opsigt.

Hamsteren Spiderman vandt hamsterklassen. Marsvinet Strippi marsvineklassen. En høne vandt fugleklassen. Kaninen Kaninus vandt kaninklassen, Marcus kattenes konkurrence. Hundeklassen blev vundet af Zator.

Bamseklassen blev vundet af læderjakke Kasper.

02/05/09

Dyredag i 2. klasse

I begyndelsen af februar var skoletorvet igen rammen om kæledyrsmarked. Børnenes kæreste ven/venner var medbragt for at blive stillet til skue for kammeraternes nysgerrige blikke.

03/28/07

Dyrskue?

2.c havde i sidste uge kæledyrsdag i klassen.

02/08/07

Østen for solen og ...

2. klasse opførte efter nogle ugers forberedelse eventyrstykket "Østen for solen og vesten for månen" ved et velbesøgt arrangemnet i festsalen. Efter teaterstykket var der "after-party" for forældre og medvirkende på Skoletorvet.

ERROR: Content Element type "tiny_gallery_pi1" has no rendering definition!

12/15/05

Cirkus

2. klasserne har i lang tid forberedt en cirkusforestilling. Præmieren blev desværre aflyst pga. branden; men så var det jo godt at der var planlagt en anden forestilling, hvor de dygtige artister kunne vise havd de havde lært. Publikum var børnehaveklassen og 1. klasse.

Det blev en rigtig fin forestilling med farlige løver, elefanter og en kamel der kunne tælle. Der var akrobatik og stunts samt de uundværlige klovne

Fagdag i marts 2005

2. klasse har på fagdagen d. 3. marts arbejdet med at male en stor frise.

Et spændende arbejde, der skal kulminere i en fernisering d. 7. april.

Der blev undervejs arbejdet med farveprøver, farvecirkler inden farverne blev sat på de store plader.

04/07/05

Ferniseringen

Se billederne fra ferniseringen på "TRIVSEL" og "LÆRINGSSTILE"

se også artikel fra Varde Ugeavis: