Lidt opsamling inden juleferien....

Kære forældre og elever i Brorsonskolenskor

Så kom vi på den anden side af en efter min mening særdeles veloverstået Luciakoncert. Tusind tak til alle I skønne, dejlige sangglade børn. Der ligger en masse dejlige billeder fra aftenen her på skolens hjemmeside. Det er en fornøjelse at arbejde sammen med disse herlige børn. Også en stor tak til forældre, bedsteforældre, søskende m.v for opbakning til koncerten. Det er altid sjovere at optræde for en fuld sal....

Som nævnt ved koncerten har det Store kor jo et sidste Luciaoptog i morgen - onsdag den 15.dec. Vi mødes ved parkeringspladsen ved Ringkøbingvej kl. 13.25 - ALLE SAMMEN...også selv om man kender vejen....

På mandag vil vi gerne lige mødes med eleverne fra Store kor ganske kort, således at de kan få afleveret deres kjoler. Kjolerne skal IKKE stryges - blot vaskes.

Sidste skoledag plejer korene at synge et par sange ved den fælles juleafslutning i festsalen. Det skal vi også i år. Vi skal synge et par af de sange vi sang til koncerten i går, så det kræver ikke den store træning inden. Til gengæld er det vigtigt at eleverne husker en hvid T-shirt, tørklæde (kun Store kor) og gerne en nissehue.

Store kor holder herefter juleferie. Det betyder, at der ikke er kortræning igen før mandag den 17. januar. Vi vil igen korte kortiden ned, således at vi synger fra kl 12.55 til ca. 14.00.
Efter jul er Vibeke på diplomuddannelse, så det er Calle der styrer tropperne frem til vinterferien ;-)

En lille rettelse....jeg kom vist til at sige, at der er Korstævne for Lille kor den 4.marts - det er altså Lørdag den 5. marts fra 10.00 - 15.00 ...beklager ;-)

Lille kor holder nu juleferie. Det betyder, at der ikke er kortræning igen før fredag den 14. januar.

Tak for et godt samarbejde i det forløbne år. Vi ønsker jer alle en rigtig god og fornøjelig jul samt et godt nytår.

De bedste julehilsner
Calle og Vibeke

11/10/10

Lucia 2010

Brorsonskolen 10.november 2010

Kære forældre og elever i Brorsonskolens Store kor

Julemåneden nærmer sig og dermed en travl tid i koret. Det betyder, at vi forlænger korøvetiden til kl.14.30. Hermed følger så et lille brev spækket med informationer?.

Om Lucia?.

Mandag den 29.november efter træning får eleverne udleveret Luciadragterne. Til kjolen hører en blondekrave og et rødt bælte. Husk en pose til at transportere det hele hjem i. Det er muligt, at kjolerne skal lægges lidt op eller ned. Kære forældre - det håber vi I vil være os behjælpelige med. Herefter er det pigernes ansvar at kjolerne er rene, strøgne og naturligvis medbragte, når vi skal gå optog. Det er bedst, hvis man ikke har farvet undertøj på under kjolen ? det kan ses igennem. Hvide strømpebukser og en tynd hvid bluse er fint. Ligeledes er det nødvendigt med et par hvide sko. Gymnastiksko el. l. kan sagtens bruges. Men ikke sorte strømper eller sko!!

Datoer for optog og koncerter kan ses på bagsiden af dette brev. Eleverne får også udleveret en liste over de sange de skal kunne udenad.

Luciakoncerten afholdes mandag den 13.december i skolens festsal. Koncerten er en offentlig koncert. Så inviter endelig alle dem I kender, det er sjovest at synge for en fuld sal. Det koster 15 kr. for publikum at overvære koncerten. Pengene går til korets kasse.  Vi vil få brug for bagehjælp den 11. dec. og hjælp til kaffebrygning og oprydning den 13. dec. I den forbindelse vil vi kontakte de af jer, der har givet tilsagn om at hjælpe til.

Efter det sidste Luciaoptog onsdag den 15.dec. holder koret juleferie indtil den 17. januar. Vi mødes dog ganske kort mandag den 20.dec. for at julehygge lidt og aflevere Luciadragter mv.

Vi glæder os til en spændende og travl kortid??.

Mange travle julehilsner

Calle og Vibeke

 


Optog og koncerter 2010

Søndag den 28.november Adventskoncert i kirken. Mødetid 15.20 i menighedsrådets hus (det gule hus ved siden af kirken). Koncerten er for alle og starter kl. 16.00 i Sct. Jacobi kirke. Vi forventer at være færdige igen kl. ca. 17.00.

Mandag den 29.november    Udlevering af kjoler mv. i kortiden ? husk pose?.

Mandag den 6.december 

Optog for Varde Pensionistforening i Medborgerhuset kl. 13.45. Vi mødes som til almindelig kortræning i musiklokalet, hvor vi laver fælles opvarming og herefter følges ned i Medbogerhuset. Vi er færdige kl. ca. 14.30. Herefter har eleverne fri.

Onsdag den 8.december      

Optog i Lyngparken kl. 14.15. Vi cykler sammen fra skolens parkeringsplads kl.13.30. Husk cykelhjelm. Vi er færdige kl. ca. 15.00.

Fredag den 10.december     

Optog i byen i forbindelse med handelsstandens ?Christmas Night? arrangement. Vi mødes ved ugeavisens lokaler kl. 18.00. Optoget i byens  gader starter kl. 18.30. Vi er færdige ca. kl. 19.00

Mandag den 13.december   

Optog på skolen om morgenen. Vi mødes kl. 07.40 i skolens musiklokale. Optoget starter kl. 08.05 fra pigernes gymnastiksal.                                                        

Mandag den 13.december   

Luciakoncert med både Store og lille kor i skolens festsal fra kl. 19.00 ? 20.30.

Onsdag den 15.december     

Optog i Carolineparken. Vi mødes kl. 13.45 ved indgangen til Carolineparken. De, der ikke ved hvor det er, kan følges med Vibeke fra skolen kl. 13.30. Vi er færdige ca. kl. 15.00.

Husk at I hver gang selv skal huske kjoler m.v??

 

 

06/26/09

Koret fik et skulderklap

Ved afslutningsarrangementet for skolens elever i festsalen blev der ønsket god sommerferie til alle. Der blev taget afsked med lærerne Lonnie Schørvad, Mia Rask Hansen, Trine Nielsen og Niels Bo Rasmussen.

Derudover var der en stor overraskelse til skolens kor. Da de efter at have sunget 2 sange for et medlevende publikum kom der gæster fra JydskeVestkysten for at give koret MÅNEDENS SKULDERKLAP for den store indsats der er blevet gjort for at skabe Danmarks største skolekor.

Skulderklappet blev udmøntet i et flot diplom og en kontant afregning til brug i korets arbejde.

Herefter blev der ønsket god sommerferie til alle.


Koret

Månedens skulderklap

Et levende publikum