12/17/08

Danmarks største børnekor holdt Luciakoncert

Luciakoret fredag morgen

Så er det næsten jul.

Koret har her mandag aften afviklet deres traditionelle Luciakoncert.

Ved et velbesøgt arrangement viste korene at de på trods af størelsen, også magter at få det hele til at lyde rigtig flot. Der var en passende blanding af julesange og salmer, både nye og gamle. En rigtig flot koncert af DANMARKS største børnekor (næsten 100 medlemmer), der blev bakket godt op af deres forældre og familie.

Forældre til korets medlemmer stod bag arrangementet, og overskuddet fra entre går til korets arbejde.

Korlederne, Vibeke Hornbak og Carl Freddy Pedersen, stod for det musikalske arrangement, hvilket de fik velfortjent ros for af forsamlingen.

Fredag d. 12. gik gav koret også en lille koncert for skolens elever, idet de først gik Luciaoptog gennem skolen for at ende i festsalen, hvor der blev givet en lille koncert. En rigtig hyggelig start på dagen.

Derudover har koret bl.a også deltaget i et julearrangement i gågaden i Varde.

Se billeder fra de 2 koncerter og gågaden herunder.