01/25/06

Orienteringsaften

Tirsdag aften afholdt skolen en orienteringsaften for forældre til de kommende 8. klasser.

Alle forældre fra de 3 skoler, som samles i 8. klasse, var inviteret, og der mødte ca 100 op.

UU-vejleder, Henrik Nielsen, og skoleleder Oluf Nissen orienterede.

Der blev orienteret om vejledningens rolle i de kommende år, samt om skolens profil og de fag som elverne skal have. Væsentlige informationer om de formodentlig kommende prøver blev også givet. Derudover orienterede Oluf Nissen om principperne for den kommende klassedannelse.

10/29/05

Avisen i undervisningen

Hvert år i uge 44 kæmper Danmarks skoleelever om danmarksmesterskabet i avismageri. Konkurrencen "Skriv til avisen" henvender sig til grundskolernes 6. - 10. klasser. Deltagerne skal på en uge producere en A3-avis på fire sider om årets tema.

"Skriv til avisen" arrangeres af Avisen i Undervisningen i samarbejde med dagbladene og Danmarks Skolebibliotekarer. Skolebibliotekaren er skolens kontaktperson i forbindelse med konkurrencen.

Fra Brorsonskolen deltager 7. klasserne i projektet.

Årets tema som avisen skal skrive om er RIGDOM, og i lørdagsaviserne d. 29.10 er der givet et oplæg som redaktører og journalister skal arbejde med.

Rigdom

09/01/05

TekniKO

I dag fik 7.c sig en lille overraskelse. De havde glemt alt om at de i maj måned i 6. klasse havde lavet et projekt til SKOLEMÆLK. For at støtte natur og teknik faget i skolen har Skolemælk udviklet aktiviteten TekniKo i samarbejde med en række natur/teknik faglærere. Med udgangspunkt i koen skulle eleverne udarbejde et projekt.

7.c fik en særpris for en meget flot grafisk projektbesvarelse. Præmine var en cap til alle elever.

På vegne af SKOLEMÆLK uddelte skolens kontaktperson, serviceleder Torben Skovgaard, præmierne.

Se hvem der også vandt:

TekniKovindere

06/12/05

7.b på afslutningstur

7.b fik en herlig afskedstur med overnatning i Blochsgård med forældrerådet, samt hjælp til hele turen fra alle forældrene. Vejrguderne var med os, bortset fra modvind de første 15 km, så skinnede solen resten af dagen.

Tak for en dejlig tur og et godt år - mange hilsner Margit

Alle er klar til 30 km

6 elever klarede klatreturen helt op på toppen