12/18/08

Katten, nissen og den halve marcipangris

Under ledelse af dramalærer Lonnie Sjørvad, opførte p-fagsdramaholdet et juleteaterstykke for indskolingens elever.

Et vellykket stykke med mange forskellige typer af medvirkende. Der var kongen og prinsessen, julemanden og hans nisser, mystiske tryllenisser og soldater der lå vagt i et telt ude i skoven.

Publikum var tilfredse med stykket, og skuespillerne der kommer fra 6. og 7. klasse var også tilfredse med arbejdet omkring dramaet og resultatet af det.

06/16/06

Drama opfører Prins Wilhelm

Tirsdag d. 13/6 opførte dramaholdet teaterstykket "Prins Wilhelms jagt på sin store kærlighed". 0 - 2. klasse var inviteret.

Eleverne har selv skrevet stykket.

Det er moderne eventyr, der handler om Prins Wilhelm, der søger på Internettet efter en prinsesse, som han kan gifte sig med. Hofdamerne tester tre prinsesser, men det går ikke godt og det ender da også med, at Prins Wilhelm gifter sig med Clara, som er slottets gartner.