02/04/08

Nytårstaffel i 8.c

Onsdag den 23. januar 2008 havde 8.c sammen med deres klasse-lærer, Lene Dall Berthelsen, inviteret forældre og søskende til nyt-årstaffel i festsalen.

54 personer mødte op til en både hyggelig og højtidelig aften. Efter at have budt velkommen og sunget salmen ?Vær velkommen, her-rens år? holdt 6 elever fra klassen deres personlige nytårstale på Oluf Nissens talerstol. (Alle i 8.c havde dage forinden holdt nytårs-tale i klassen).

Her er citater fra nogle af talerne:
___________________________________________________

?Når vi kigger på det nye år ? år 2008 ? er det sløret. Storm P. sagde engang: ?Det er svært at spå. Især om fremtiden.? Det har han ret i, men nogle ting ligger fast. Det første, jeg ved..... klik her for at læse mere

Efter talerne blev det bugnende ta?-selv-bord indtaget og herefter var det tid til en leg med tal.
Mens kaffen og kagerne blev drukket og spist nød hele selskabet et herligt billedshow med musik fra klassens tur til Bornholm?.et dejligt gensyn fra en super-duper lejrskole.
Aftenen sluttede med et musikalsk indslag. Et af emnerne, som 8.c har arbejdet med i engelsk, er The Beatles ? og derfor gav nogle af drengene et Beatles-nummer (Twist and Shout ;) ? og som ekstra
nummer fik vi også 2 rocknumre på guitar og trommer?
Der blev også tid til at besøge 8.c?s klasselokale for at se den nye
elektroniske tavle i funktion?.
Der skal en vis portion mod til at synge, lege, vise personlige billeder og holde tale for så stor en flok forældre og søskende. Og 8.c?s store engagement og interesse gjorde aftenen helt speciel - både
hyggelig og højtidelig Smiley.