05/31/13

Sidste skoledag for 9. klasse 2013


En dejlig sommerdag holdt 9. klasse sidste skoledag. Først med morgenkaffe hos lærerne, hvorefter de troppede op iført diverse kostumer på skolen for at dele karameller ud til alle børn.

Der blev samlet store poser karmeller i de forskellige klaser :)

Derefter var der awardshow i festsalen for eleverne fra 4. klasse til 8. klasse. Flot show, der viser at eleverne kan buge multimedia til mange ting. Bl.a. havde c. klassen lavet en takkevideo til deres klasselærer. Der var også diverse underholdene indslag hvor lærerne var til Clemens show og spillede med i klipfiskerne til stor moro for publikum.

Den traditionelle fodboldkamp blev for andet år i træk vundet af lærerne, der ellers var meget nervøse for de mange gode fodboldspillere på 9. klasses hold; men en gedigen holdindsats satte en stopper for 9. klassernes sejrdrømme og de måtte se sig slået 1-0 på et mål scoret af Peter Rønnow.

Nu venter kun afgangsprøverne på eleverne. De starter på mandag.

06/04/12

Sidste skoledag for 9. klasse 1. juni 2012


Så kom dagen som mange i 9. klasse har set frem til. Dagen, hvor der blev taget afsked med den almindelige undervisning ved et stort tilrettelagt show i fessalen samt karameluddeling samt en fodboldkamp mellem eleverne og lærer/pædagoger.

Dagen startede med morgenkaffe hjemme privat hos en af lærerne samt i klasseværelserne på skolen. Normalt er det tydeligt at det er sidste skoledag; men denne morgen var der meget stille på skolen - skulle næsten tro at 9. klasserne havde glemt dagen ;).

Men kl. 9:00 vågnede de op og kl.10 afviklede de et flot og veltilrettelagt show med dansenumre og uddeling af awards til diverse elever og lærere.

Fodboldkampen blev for engang skyld VUNDET af lærerhodet der vandt en klar sejr på 4-3 efter at have været bagud med 3-1.

 

 

05/27/11

Sidste Skoledag for 9. klasse 2011

Så blev det sidste skoledag for 9. klasserne. På mandag starter de mundtlige prøver.

Dagen belv fejret med morgenkaffe på skolen, andre blev transporteret til skolen i ladvogn trukket af en traktor.

Traditionen tro diskede 9. klasserne op med karameller i store mængder til alle eleverne.

Herefter blev der lavet underholdning i festsalen for eleverne fra 5. klasse og op.

9. klasserne havde tilrettelagt et storstilet show med forskellige awards og dansenumre. Et veltilrettelagt show der fik stort bifald fra publikum.

Traditionelt sluttede dagen med en fodboldkamp, desværre afviklet i regnvejr; men det gjorde ikke 9. klasses glæde over at slå lærerne mindre.

Se billeder fra dagen herunder.


05/28/10

Sidste Skoledag 2010 award


Så oprandt 9. klassernes sidste "almindelige" skoledag.

For flere af klasserne startede den med at lærerne blev hentet i forskellige køretøjer. Derefter var der morgenkaffe i klasserne og til glæde for alle andre børn på skolen var der selvfølgelig uddeling af karameller.

Kl 10 var 4.-8. klasse inviteret til award-show i festsalen. Og 9. klasserne fortjerner en stor pris for deres indsats. Et velgennemført show, hvor forskellige priser blev uddelt til elver og lærerer.

Årets gang på skolen blev også gennemgået og her var der fokus på Carl Mahr der fik en omgang for sine synspunkter på drenges sexualitet. Skolelederen fik en "bommert" for placeringen af en uskyldige mariehøne i toilettet.

Efter et vellykket show blev det mere alvorligt, for da var der fodboldkamp mellem udvalgte repræsentanter for personalet og 9. klasse.

Det var en drabelig kamp, som lærerne vandt på chancer! Det ordinære resultat blev 1-1; men i den forlængede spilletid vandt eleverne 4-3.

Og på den måde sluttede en hyggelig formiddag på Brorsonskolen.

Eleverne i 9. klasse ønskes held og lykke med de forestående afgangsprøver, der starter på mandag.

06/02/09

Sidste skoledag for 9. klasse

Fredag d. 29. maj oprandt dagen for 9. klassernes sidste almindelige skoledag. Traditionen tro er denne dag overladt til elvernes egen planlægning.

Der blev drukket morgenkaffe hos lærerne og på skolen. Der blev efterfølgende smidt mange kg karameller ind i de forskellige klasser og der blev lavet et utrolig flot afskedsshow i festsalen fór 3.-8. klasse.

Der var sang, musik og awarduddeling til udvalgte elever og lærere. Årets lærer blev Per Hansen. Ingen tvivl om at der var lagt de sidste kræfter i for at kunne forlade Brorsonskolen med en succesoplevelse. Det var utolig flot timet og tilrettelagt. Lad os håbe at timingen til de efterfølgende afgangsprøver er lige så god - så bliver det nogle flotte resultater eleverne slæber hjem .

Som kronen på værket lammetævede 9.klasserne et ellers veloplagt lærerhold i fodbold. Resultatet svæver lidt i det uvisse; men ingen tvivl om at lærerne skal i skarp træning for at få revance til næste år.

 

 

 


Festlige elever

Bænkebidersangen

Kaffebar til lærernes fodboldhold

06/02/09

Billeder fra sidste skoledag 2009

05/30/08

Sidste skoledag 9. klasse 2008

Så oprandt dagen hvor 9. klasserne for første gang var de eneste på Brorsonskolen der holdt sidste skoledag. Eleverne var festligt pyntede - selv skolelederen var blevet klonet - se billede nedenfor.

Den sidste dag blev traditionen tro fejret med morgenkaffe og derefter den traditionelle karamel"uddeling" til de utålmodigt ventende elever.

Kl. 9.30 var 6.-8. klasse inviteret til stort Award Show 2008 i festsalen. Her blev der uddelt priser i alt (blondine, garn, kærestepar omm.). En del af drengene i 9. klasse brugte lejligheden til at vise deres kvindelige ynder frem - flot show! Årets lærer blev Niels Bo.

... nå ja så var et også lige at skolelederen blev udnævnt til årets bommert!!!! belønning for at have byttet om på prøvefagene i geografi og biologi.

Efter showet var der som nyt (en gammel tradition der var vækket til live igen) en fodboldkamp mellem lærerne og elverne fra 9. klasse. Kampen blev vist vundet overbevisende af lærene 4-3.

En hyggelig formiddag, hvor 9. klasserne skal have stor ros for deres organisering og afvikling af dagen.

 

 

 


05/27/07

Sidste skoledag 2007

Ved et veltilrettelagt show tog 10. klasse afsked med Brorsonskolen.

Traditionen tro blev kasselærer Per Hansen afhentet i hjemmet i med et transportmiddel. I år var det på cykel. Der var derudover  inviteret til morgenkaffe med lærerne før traditionen med uddeling af karameller til resten af skolen blev fastholdt. der er nogle elver der får mavepine hvis de selv spiser det de fik samlet. 

Efterfølgende havde 10. klasse lavet et "Brorson Award Show". Et flot og velgennemført show, hvor forskellige elever blev nomineret i forskellige kategorier, bl.a. en latter-award, en dummy-award, årets madkasse o.m.m.

Skolens lækreste vikarer blev også kåret og Morten Friis og Søren Thorlund måtte dele den ære. :-).

Der var tale og ros til lærerne for et godt forløb i 10. klasse.

Det blev efterfølgende snakket om at der ikke tidliger på Brorsonskolen har været set et så flot program.

Måske var det det sidste punktum for 10. klasse på Brorsonskolen. I næste skoleår er der ingen klasse, og Campus med 10. klassecenter ligger forhåbentlig ikke så langt ude i fremtiden.

 

05/19/06

Sidste skoledag for 9. og 10. klasse

Sædvanen tro var eleverne i 9. og 10. klasse udklædte, og fejrede deres sidste skoledag inden afgangsprøverne med morgenkaffe for lærerne og flødekaramelkastning for eleverne.