Dagen derpå

Efter en dejlig fest, så bliver det hverdag igen. Fra morgenstunden var der igen masser af liv på skolen, og i løbet af et par timer kunne man ikke se at der havde været et kæmpearrangement på skolen - bortset fra de flotte ting der var sat op.

Herunder et par billeder fra formiddagen:

En festlig aften

Allerede fra kl 17.45 myldrede det ind med børn og voksne og i løbet af aftenen har der været ca 1200 personer på skolen.

Børnehaveklasserne startede hele festen med et optog gennem hele skolen. derefter gik det slag i slag.

Ingen fik lov at gå sultne hjem. Madboderne bugnede af dejlig mad. Festsalen var fyldt fra starten med forventningsfulde børn og forældre. Og der blev præsenteret et show i topklasse startende med dansopvisning  fra 6. årgang kædet sammen med et powerpoin af årtiernes største popnavne. Dansepigerne fra 7.-9. klasse lavede en præsnetation af dansekolernes danse gennem tiden startende med vals over cha-cha til disco og et stort fælles Funck-show. Derefter et flot modeshow og så af 7.-9. årg.

Cirkusforestilling på skoletorvet , caféer i indskolingen og 3. klasserne.

I værksted 3 havde 7.-9. klasse indrettet en hyggelig musikcafé, hvor husorkesteret underholdt. Der var også et træf mellem personer fra forskellige tidsperioder og Pochahontas  der var kommet til denne nye verden - det kom der mange sjove samtaler ud af.

Protestmarchen og speekers corner forløb uden optøjer - det var fredelige begivenheder!

I løbet af aftenen var der ferninsering af de forskellige kunstværker der var lavet i ugens løb. Der blev serveret pindemadder og små "drinks" for at festligholde disse ferniseringer.

Alt i alt en vellykket aften.

FESTAFTEN program

klik for festaftenprogrammet

Jubiforberedelser 4. dag - generalprøvedag

Dagen i dag gik med afpudsning af de indøvede serier, færdiggørelse af mosaikker og malerier, kunstværker og tidspæle. Festsalen summede af galde børn/elver der gjorde ders bedste for at aftenens arrangemneter skulle blive en succes. Allerede der kan vi se at en sådan uge har mange personlige gevinster.

09/19/07

Jubiforberedelser dag 3

Skolen syder af liv og koncentration.

Og så var der pludselig røg i G3. Brandvæsenet kunne konstatere en løs forbindelse i en samledåse oppe under taget!

09/19/07

2. dagen

Festen går videre. Der klargøres og øves alle steder.

09/16/07

Jubilæumsugens første dag

Med et startskud fra Gunda Kirkebys hundproppistol blev fødselsdagsugen skudt i gang i indskolingen. Men alle vegne sydede det af en anden form for liv end vi oplever til daglig.

Alle vegne var børn/elever i gang med at øve sig eller finde oplysninger der kunne beskrive de tidsperioder som Borsonskolen har gennemlevet i sin 40-årige levetid.

Billederne herunder viser lidt af al den aktivitet der foregik førstedagen

Følg med på denne side hvad der sker i festugen

09/13/07

Informationer om fødselsdags-/jubilæumsugen