12/05/10

Juleklip og legepladsindvielse

Onsdag d. 1. december blev der klippet og klistret på hele skolen.

Det var den årlige juleklippedag, hvor alle elever i de første 4 lektioner lavede julepynt til klassen og derhjemme.

I indskolingen (0.-2. klasse) var forældre og bedsteforældre mødt op i stort tal. Det summede af liv og glade børn og dejlig bagværk hele formiddagen.

Midt på formiddagen kom så julemanden på besøg. Nogle påstår at det var Nissen der var kædt ud som julemand; men det er dog kun rygter. Der er ikke ført bevis for den påstand.

Julemanden kom både for at give æbleskiver til børn og voksne; men også for at indvie den renoverede legeplads til indskolingen. En legeplads der med god hjælp fra vore servicemedarbejdere og økonomisk støtte fra kommunen er blevet lavet her i efteråret. Den vil være klar tila t blive taget rigtig i brug til foråret.