10/12/12

Motionsdag 2012

Der svedes. foto: Rene Hollmann, Ugeavisen,Varde

Efter mange dage med rigtig meget regnvejr, var det med bange anelser at Brorsonskolens elever og medarbejdere stod op til fredagens motionsdag.

Men vejrguderne holdt hånden over os og vi fik det bedst tænkelige vejr.

Dog var græsbaner og skovbunde meget plørede; men med den rigtige indstilling og fodtøj gik det rigtig godt.

Eleverne løb rundture i Lunden, spillede fodboldgolf på Varde Fodboldgolfs baner, hockey på multibanen, bold i fritidscenteret både inde og ude. Der blev cyklet rigtig mange kilometer på de to ruter (10 og22  km) og mountainbikrytterne fik mudder op om ørerne ude i militærskoven samtidig med at de rundede de 25 km ved ankomsten til skolen. Sveden dryppede af de 35 elever der valgte at tage en times spinning i Varde Fitness lokaler. 700 børn var fysisk aktive hele formiddagen :). Afslutningsvis var der et æble til alle at gå hjem på til en velfortjent efterårsferie.

Hockey. Foto Rene Hollmann, Ugeavisen

Fodbold. Foto Rene Hollmann, Ugeavisen

Spinning. Foto Rene Hollmann, Ugeavisen

Salaktivitet. Foto Rene Hollmann, Ugeavisen

Mountainbikere på vej. Foto Rene Hollmann, Ugeavisen

Mudder på single track.Foto Brorsonskolen:

Idyl i skoven

En lille mudderpøl

Der skal køres stærkt

... for at komme igennem

De kom igennem :)

10/15/07

Motionsdag

Efter en vellykket motionsdag, hvor vejret drillede cyklisterne lidt i første modul, kunne skolens elever tage på en velfortjent efterårsferie.

Af større præstationer kan nævnes at 3 elever fra 8. kl gennemførte en minitriatlon (400m svømning, ca. 25 km cykling og til sidst 5 km løb). 1 elev præsterede 2000 m svømning på under en time og en pige fra 5. klasse gennemførte en "duatlon" m. 11 km løb og 23 km cykling.

Herunder et par billeder fra dagen.

BMX

Linedance

Klar til start

Et velfortjent æble

10/13/06

Motionsdagen 13.10.2006

Så blev det efterårsferie. Traditionen tro blev det "fejret" med skolernes motionsdag.

Der blev cyklet, rulleskøjtet løbet og svømmet meget langt. Der blev overvundet grænser for nogle. Andre fik kontrolleret om de stadig havde formen eller om der senere skal tages lidt mere fat.

Ud ove ovenstående aktiviteter blev Fritidscenteret overfyldt - ca 130 børn ad gangen til boldspil og bowling. BMX-erne er for de vilde drenge og nogle lidt vilde piger. De havde det sjovt, selv om en BMX cykel ikke altid lystrer styrmandens retningsgivning. Så her blev der brug for plaster m.m.

Hockey var det helt stor tilløbsstykke i år, og det er dejligt af vide at vi har en skolegår der kan give plads til utrolig mange aktiviteter på samme tid.Der er også nogle børn der vender trætte hjem fra motionsdagen. Så her får forældrene nok en fredelig fredag aften.

Evalueringen i lærergruppen umiddelbart efter dagen var at det var en kanon-dag. Så den bliver gentaget næste år d. 12. 10.

10/14/05

Kanon motion!

I dag afviklede Brorsonskolen sin motionsdag sammen med resten af Danmark.. Det foregik som tidligere beskrevet på en anderledes måde end det plejede. Alle elever blev udfordret hver på deres måde. Cyklisterne i 3.-4. klasse på 10 km og flere fra de større klasser på 25 km fik cyklet længer end de nogensinde har gjort. Derudover blev der rullet, løbet, kørt bmx til denstore guldmedalje, samt bowlet og skudt så det bragede. Skytteforeningen og Varde Fitnesscenter fik vist nok også nogle nye medlemmer, hvilket tyder på at disse samarbejdspartnere har gjort et godt stykke arbejde. Linedance var en succes med en rigtig god instruktør fra Esbjerg Linedancerforening, og eleverne oplevede at denne form for dans er lige så hårdt som aerobic!

I indskolingen blev der kæmpet om en bamse til klassen, ved at hente point i forskellige øvelser. Der blev hinket, hoppet i elastik, skrællet kartofler, lavet mad over bål og lavet mange andre motionsgivende lege.

Billeder fra cykeltur på 25 km, walking Rally, løbeture, skolegården, nogen der har været til skydning og BMX-banen