01/25/05

Talentshow

Under stor mediebevågenhed af "verdenspressen i Varde, afholdte Brorsosnskolens elevråd et talensshow, i stil med "Stjerne for en aften", kendt fra fjernsynet.

Se billederne og nyhedsartiklen fra showet herundet

01/25/05

Fantastiske talenter!

I formiddags afviklede elevrådet deres talentshow. Et fantastisk show, hvor ikke kun kreative talenter blandt de optrædende kom frem i lyset; men også et organisationstalent hos den styregruppe der igennem mange måneder har arbejdet på skabe dette show.

Der blev optrådt i 3 kategorier: Sang, dans og instrumental.

Forud for dagens show, var der i november afviklet en audition, hvor håbefulde kandidater fra alle klasser mellem 3. og 9. klasse kunne deltage. Af 20 enkeltpersoner eller grupper blev 11 udpeget til at deltage i dagens show. Og hvilket show.

Arrangørene havde sørget for videoprojektion, så man kunne få en introduktion til de forskellige kategorier. Flot lavet.

De optrædende viste at de havde taget opgaven alvorligt, og publikum forstod at værdsætte de forskellige præstationer med store klapsalver til de optrædende.

Fra starten var der gang i den. Nicolai fra 3. havde sin helt egen fanklub med, og de forstod at skabe stemning i festsalen.

Vinderne i kategorien sang blev Kristine fra 6. klasse, i dans var det Nikolai fra 3. og det var Maria fra 7. der med et overbevisende klaverspil på skolens flygel vandt kategorien instrumental. Vinderne fik overrakt et gavekort på 500 kr fra elevrådet.

Ideen til showet har elevrådet fået fra Islev Skole i Rødovre, hvor de var på besøg i maj mdr. Herefter udarbejdede elevrådet en rapport, samt gjorde sig nogle tanker om hvordan et show skulle afvikles. Flere møder i elevrådet og med skoleleder og skolebestyrelsen blev afholdt, hvorefter talentshowet var en realitet.

Et stort tillykke for et godt og veludført arbejde. (ON)

klik på billederne for at forstørre