04/09/08

Talentshow 2008

Så oprandt dagen som mange af skolens elever havde glædet sig til. Årets talentshow skulle løbe af stabelen.

Fra morgenstunden genlød festsalen af trommehvivler og klaverspil. Elever der øvede sig til formiddagens optræden.

Kl 9.45 blev festsalen fyldt med glade og forventningsfulde elever. Stemningen var høj. Stemmesedler blev delt ud og så kunne festen starte.

Og resultatet. Der er ingen grund til at sætte sig til fjernsynet for at opleve nogen der har x-faktor eller nogen der er stjerne for en aften. Det hele var til stede i Brorsonskolens festsal denne formiddag.

Et nærmest professionelt show løb af stabelen. Der blev dystet i fire kategorier: dans, underholdning, sang og instrumentalmusik og alle gav hvad de havde i sig.

Under ledelse af Lærke og Patrick fra elevrådet blev arrangementet gennemført til alles helt store tilfredshed.

Søren Thorlund - x-faktor deltager og vikar på skolen - var hidkaldt til at underholde i pausen. Det var en oplevelse!

Efter ca 2 timer var vinderne fundet

Det blev i

dans: Sille, Louise, Asta, Mille og Anne fra 4.a+c

underholdning: Emil Lyst 9.c

sang: Mathilde Nielsen fra 5.c

instrumental: Sigurd, Thomas, Katrine, Luca og Magnus.

Klik på billederne herunder og se og hør brudstykker fra showet: (Kræver "quick-time" er installeret)

afslutning

vinderne